Проектът за ремонт на два кабинета, спечелен пред АХУ, е вече осъществен

kabinet 2Експертна комисия от Агенция за хората с увреждания одобри реализирания от Регионален исторически музей-Пазарджик проект с наименование: „Оптимизиране на работни места за лица с увреждания в Регионален исторически музей – Пазарджик”.
С отпуснатата субсидия в размер на 13 570 лв. се осъществи ремонт, цялостно обзавеждане и оборудване с техника на два кабинета в централната сграда на музея.
Реализирането на този проект дава възможност на служители с увреждания да продължат да изпълняват задълженията си в здравословни и безопасни условия на труд и ще допринесе за спокойна и интегрирана работна среда.

Това е трети поред осъществен проект, финансиран от Агенция за хората с увреждания – първият за „Осигуряване на достъп на хора с увреждания в сградата на РИМ – Пазарджик и ХГ „Станислав Доспевски“ чрез изграждане на външна врата и асансьор (2010 г.), а вторият – за „Доизграждане на достъпна среда за хора с увреждания в сградата на Регионален исторически музей – Пазарджик и Художествена галерия „Станислав Доспевски” (2011 г.). Трите проекта са на обща стойност от 71 881 лв.

 

1795total visits,1visits today

Вашият коментар